İstanbul’da plajın yaz tarifesi... İşletmelere giriş 100 liradan başlıyor 650 liraya kadar çıkıyor

Yaz geldi İstanbul ve çevresindeki plajlar hafta sonundan itibaren açılmaya başlıyor. Plaj fiyatları Adalar’da kişi başı 100 liradan başlıyor 350 liraya kadar çıkıyor. Kilyos ve Şile’de ise ücret 250-350 lira. Vatandaşlar Şile, Maşukiye, Sapanca, Güzeldere, Topuk Yaylası, Cumalıkızık ve Gölyazı turları için ise kişi başı ortalama 350-400 liralık bir bütçe ayırmak zorunda.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul’da plajın yaz tarifesi... İşletmelere giriş 100 liradan başlıyor 650 liraya kadar çıkıyor

HAZİRAN ayının gelmesiyle birlikte herkes bütçesine göre tatil yapmak için bir arayışa girdi. Akdeniz ve Ege’de bu yıl 4-5 yıldızlı otellerde üç-dört günlük bir tatil yapmanın maliyeti oldukça kabarık. Uçak ve otobüs biletini eklediğinizde ya da yakıt masrafını düşündüğünüzde günübirlik aktiviteler daha cazip bir hal alıyor. Havalar henüz tatilciler için istenilen sıcaklıklara ulaşamasa da İstanbul ve çevresindeki plajlar bu hafta sonundan itibaren açılmaya başlıyor.

650 LİRAYA KADAR ÇIKIYOR

Özellikle İstanbul’da toplu taşıma ile gidilebilen Adalar, Kilyos ve Şile’deki plajlar müşterileri için son hazırlıklarını yapıyor. Plajların giriş ücretleri kişi başı 100 liradan başlıyor 650 liraya kadar çıkıyor. Yeni sezon tarifelerini belirleyenler arasında Büyükada’da bulunan Eskibağ Plajı (Halik Koyu) hafta içi de hafta sonu da gelen misafirlerden kişi başı 100 lira talep ediyor. Yine Büyükada’da yıllardır hizmet veren Yörükalı Plajı’nda ise kişi başı giriş ücreti hafta içi 250, hafta sonu 300 lira. Şile’deki Maya Beach hafta içi kumsal girişi için 300 lira, hafta sonu kumsal girişi için ise 450 lira talep ediyor. Aynı işletme VIP bölümü için ise hafta içi 450 liralık hafta sonu için ise 650 liralık bir tarife belirlemiş. Çoğu plaj okulların kapanmasıyla birlikte açılacak. Ayrıca isterseniz Heybeliada’daki Alman Koyu gibi ücretsiz alanları da tercih edebilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER