Sponsor bulunamazsa süper lig ekibi dağılacak

İlk kez Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Ahi Evran Üniversitesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle dağılma tehlikesi yaşıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sponsor bulunamazsa süper lig ekibi dağılacak

Ligdeki 5 maçını da kaybeden takımdan, sponsor bulunamaması ve maddi zorluklar yaşanması nedeniyle bazı sporcular ayrıldı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Salonu'nda eksik kadro ile antrenmanlarını sürdüren takımdaki diğer sporcular da sıkıntıların giderilmesini bekliyor.

Antrenör Murat Mızrakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl Hentbol Erkekler Süper Ligi'ne çıkan takımda her şeyin güzel başladığını, güzel bir kadro oluşturulduğunu söyledi.

Verilen bazı sözler nedeniyle sporcuların da istekli bir şekilde lige başladığını ifade eden Mızrakçı, bütçe konusunda sıkıntılar başlayınca başarısız sonuçların da ardı ardına geldiğini anlattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER