Son dileği yerine getirildi... 'Maskeli Şebnem' son yolculuğuna uğurlandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde üçüncü kez lösemiye yakalanan ve İstanbul’daki hastanede tedavisi devam ederken yaşamını yitiren öğretim görevlisi Şebnem Köseoğlu’nun (31) cenazesi, son isteği üzerine konvoy eşliğinde Alanya’ya getirildi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından, Köseoğlu toprağa verildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dileği yerine getirildi... 'Maskeli Şebnem' son yolculuğuna uğurlandı

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim görevlisi Şebnem Köseoğlu, 2018 yılı Eylül ayında lösemiye yakalandı. Yaklaşık 3 aylık kemoterapinin ardından hastalığı yenen Köseoğlu, 2019 Mayıs ayında rutin kontrolleri sırasında ikinci kez lösemiye yakalandığını öğrenince İstanbul’daki bir hastanede tedaviye başladı. Köseoğlu için sosyal medyada kök hücre bağışı için kampanya başlatılırken, siyasetten spor dünyasına tüm Türkiye bu kampanyaya destek verdi. Köseoğlu için uygun ilik 2019 yılının Kasım ayında bulundu ve 11 Aralık’ta nakil gerçekleştirildi.

Şebnem Köseoğlu, 2020 Nisan ayında rutin kontrollerine gittiğinde, hastalığının üçüncü kez tekrarladığını öğrendi. Lösemiyle savaşan ve sosyal medya paylaşımlarıyla ’Maskeli Şebnem’ olarak bilinen Şebnem Köseoğlu’nun durumu kötüleşmeden önce Kızılay tarafından yeniden bağış kampanyası başlatıldı. İstanbul’da son bir haftadır yoğun bakımda tedavisi devam eden Şebnem Köseoğlu, 14 Eylül Pazartesi akşamüzeri yaşamını yitirdi.

KONVOY EŞLİĞİNDE ALANYA’YA GİRDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER