Son dakika: Ukraynalı model Anzelika Srabiants'ın son görüntüleri ortaya çıktı!

Ukraynalı fotomodel Anzelika Srabiants’ın birlikte yaşadıkları rezidansın balkonundan düşüp ölmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Srabiants’ın balkon tırabzanına asılı olduğu, görüntüleri çeken kişinin ‘Come, come’ (Gel) dediği ve Ukraynalı modelin de ‘Please’ (Lütfen) diyerek ağladığı duyuluyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Ukraynalı model Anzelika Srabiants'ın son görüntüleri ortaya çıktı!

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi'ndeki lüks bir sitede Ukraynalı fotomodel Anzelika Srabiants'ın ünlülerin köpek eğitmeni sevgilisi Burak Ercan ile yaşadığı evin balkonundan düşüp, ölmesiyle ilgili detaylara DHA ulaştı.

Anzelika Srabiants'ın rezidansın balkonundan düşüp ölmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Son dakika: Ukraynalı model Anzelika Srabiants'ın son görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 1

Görüntülerde Srabiants’ın balkon tırabzanına asılı olduğu, görüntüleri çeken kişinin ‘Come, come’ (Gel) dediği ve Ukraynalı modelin de ‘Please’ (Lütfen) diyerek ağladığı duyuluyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER