Yeni saadet zinciri CT Movies! Binlerce kişi dolandırıldı, paralar buhar oldu…

Türkiye’de kolay para kazanmak isteyenlerin başvurduğu saadet zinciri sistemlerine bir yenisi daha eklendi. Eskiden toplantılar yapılarak üye toplanan sistemler artık internet üzerinden bir anda binlerce kişiye ulaşmaya başladı. CT Movies saadet zinciri ise bunların son halkası oldu. Binlerce kişiye para vereceği iddiasıyla ortaya çıkan CT Movies’in sitesi kapandı, yatırımcılar paralarını alamadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yeni saadet zinciri CT Movies! Binlerce kişi dolandırıldı, paralar buhar oldu…

Kolay yoldan para kazanmanın peşinde olan sistemlere her gün bir yenisi ekleniyor. Sanal olarak kısa vadede çekim yapılamayan parayı ekranda gören yatırımcılar heveslenerek daha fazla para yatırıp daha fazla kazanmanın peşine düşüyor. Ancak bu durum gerçeklikle bağdaşmadığı için sonu hüsranla bitiyor.

Bir çeşit saadet zinciri olan CT Movies sistemi de bunların son temsilcilerinden oldu. CT Movies’in ABD’li bir şirket olduğu ve 2010 yılında kurulduğu belirtilen çevrimiçi bilet platformu olarak tanıtıldı. CT Movies’in dünyada tanınmış birçok yapım şirketiyle iş birliği olduğu ve bunun neticesinde filmlerin biletlerini sanal ortamda satarak yatırım yapıldığı konusunda bilgiler vererek yatırımcı çekmeye çalıştı. Fakat bu durum sadece 2 ay sürdü. Sonrasında ise site kapatıldı, iletişim bilgilerine ulaşmak imkansız hâle geldi. 3 aydır sitesi kapalı olan CT Movies’e para yatıranlar ise umutlarını yitirmeye başladı.

Yeni saadet zinciri CT Movies! Binlerce kişi dolandırıldı, paralar buhar oldu… - Resim : 1

SİSTEM NASIL İŞLİYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER