İmamoğlu 560 bin kişinin katıldığı etkinliğe 'korsan' dedi

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde ilk fidan bugün gerçekleştirilen törenle dikildi. İstanbul'un Fethinin yıl dönümünün de kutlandığı etkinliğe resmi rakamlara göre 560 bin kişinin katıldığı açıklanırken, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu organizasyonu 'korsan' olarak nitelendirdi.

GASTE24 GASTE24
İmamoğlu 560 bin kişinin katıldığı etkinliğe 'korsan' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, bugün Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde ilk fidan ekimi ve İstanbul'un Fethinin yıl dönümü kutlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hitabetinde, resmi rakamlara göre alanda 560 bin kişinin olduğunu açıkladı.

İMAMOĞLU'NUN HAZIMSIZLIĞI: KORSAN ETKİNLİK

Akşam saatlerinde İBB tarafından düzenlenen farklı bir etkinlikte söz alan Ekrem İmamoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki yüz binlerin akın ettiği etkinliği hazmedemedi.

İmamoğlu, büyük bir coşkuyla kutlanan etkinliğe ilişkin "korsan" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu açıklamasında, "Kıymetli hemşehrilerim, bugün Atatürk Havalimanı'nda korsan bir tören ekleyerek, bu aziz şehrin Fetih yıl dönümünü bölmek için çaba harcıyorlar." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER