Son dakika! İsmi Galatasaray ile anılan Oğulcan Çağlayan için resmi açıklama!

Yaz transfer dönemi için ismi Galatasaray ile anılan Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Oğulcan Çağlayan ile ilgili resmi açıklama geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika! İsmi Galatasaray ile anılan Oğulcan Çağlayan için resmi açıklama!

Çaykur Rizespor'un sportif direktörü Yılmaz Bal, pozisyonunun sadece yönetme sanatından ibaret olmadığını söyledi.

Yılmaz Bal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de birçok kez denenen ve uzun yıllardır önemi tartışma konusu haline gelen sportif direktörlük görevinin, ülkede tanımının bulunmadığını bildirdi.

Söz konusu görevde teknik direktörle uyumun başarıda önemli rol oynadığının vurgulayan Bal, "Sportif direktörlük sadece yönetme sanatı değil. Bu görevde, yurt içi ve dışındaki futbolcuları bilmek, transferden anlamak lazım. Teknik adamla uyum çok önemli. Teknik adamla sportif direktör ortak bir paydada buluşursa bu kulübün yararına oluyor. Hem sonuçlara yansıyor hem de ekonomik anlamda zarar etmemiş oluyorsun. Teknik adam, başkan ve taraftarlarla uyum içinde olan bir sportif direktör kesinlikle başarılı olur diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER