için kaldı

Son dakika haberi: Alpay yanıt verdi: Teşekkür ettim suç mu işledim?

CUMHURBAŞKANLIĞI’nın organize ettiği “Yeditepe Konserleri” kapsamında sahneye çıkan ve “Bu konserler müzik sektörüne nefes oldu” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minnettar olduğunu dile getiren Alpay, sosyal medyada kendisi için linç kampanyası başlatıldığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: Alpay yanıt verdi: Teşekkür ettim suç mu işledim?

 

Ünlü sanatçı, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Okuduğunu anlamayanlara söylenecek hiçbir lafım olamaz. Bunlar zaten benim hayranım olmasın. Yapılan bir iyiliğe teşekkür etmek bu kadar mı zordur? Herkes açtı, müzisyenler evine ekmek götüremiyordu. Çok iyi bir müzisyen ama elektrik faturasını ödeyemiyor! Bir iş kapısı veriliyor, bu adamlar da bundan nemalanıyor. Bundan daha doğal bir şey var mı? Bu işi yapana teşekkür etmek herkesin görevidir. Sanatçıya destek olunması ne kadar güzel. Ben politik bir adam değilim, bunu herkes bilir. Bunun arkasında bir şey aramak çok ayıp.”

TAKDİR ETMEK HEPİMİZİN GÖREVİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER