Son Dakika: Galatasaray'da Yunus Akgün'e MSL'ten 7.5 milyon Euro'luk teklif!

Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi dünyaca ünlü isimleri kadrosuna dahil eden Galatasaray'da idareciler transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda transfer çalışmalarının sürdüğü bu süreçte Yunus Akgün'e flaş bir teklif geldi. Galatasaray'a 7 milyon 500 bin euroluk bir teklif sunuldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Galatasaray'da Yunus Akgün'e MSL'ten 7.5 milyon Euro'luk teklif!

Galatasaray 'da transfer çalışmalarının devam ettiği dönemde takıma dünyaca ünlü iki yıldız dahil edildi. Süper Lig devinde kurmayların çalışmalarını sürdürdüğü süreçte Yunus Akgün'e 7 milyon 500 bin euroluk bir teklif geldiği ortaya çıktı.

YUNUS AKGÜN'E TEKLİF GELDİ

Fanatik'in haberine göre; Sarı-kırmızılılarda transfer sürecinin hızlandığı dönemde Yunus Akgün'e talip çıktığı öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu için MLS ekibi devreye girdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER