Son dakika: Galatasaray'da Mbaye Diagne piyangosu! Gelecek parayla 2 oyuncu...

Sarı kırmızılılardan ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi West Bromwich Albion'a kiralanan Mbaye Diagne'nin talipleri artarken oyuncudan gelecek para Galatasaray'a kaynak olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Galatasaray'da Mbaye Diagne piyangosu! Gelecek parayla 2 oyuncu...

Spor Arena Dış Haberler - Sarı kırmızılı taraftarlarla bir türlü yıldızı barışmayan ve bonservis ücreti nedeniyle çok tartışılan Galatasaray'ın hırçın golcüsü Mbaye Diagne'nin, Ada'da talipleri giderek artıyor.

Devre arasında kiralık olarak Premier Lig'de kalma mücadelesi veren West Bromwich Albion'a kiralanan Senegalli golcü, golleriyle takımına katkıda bulunurken fizik gücü ve saha içindeki çalışkanlığıyla da birçok takımın transfer listesine girdi.

Kümede kalma şansı mucizelere kalan West Bromwich'te Mbaye Diagne'nin geleceği belirsizliğini korurken oyuncuya ülkeden 2 takım daha talip oldu. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER