Son Dakika | Fenerbahçe, Tomas Cardona ile anlaştı!

Fenerbahçe, Las Palmas forması giyen Uruguaylı Mauricio Lemos’un işini bitirdi. Yanına ise sol stoper olarak Arjantin ekibi Godoy Cruz’dan Tomas Cardona için her konuda anlaşıp imzayı beklemeye koyuldu. Kanarya, stoper hattını ana dili İspanyolca olan iki oyuncu ile kurup uyum krizi yaşamak istemiyor

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Fenerbahçe, Tomas Cardona ile anlaştı!

Transfer döneminin yıldızı Fenerahçe, bir imzaya daha hazırlanıyor. Las Palmas'tan Mauricio Lemos için her konuda anlaşmaya varan Kanarya'nın ikinci stoperi ise Tomas Cardona olacak.

Arjantin ekibi Godoy Cruz forması giyen 24 yaşındaki oyuncuyu sol ayaklı olması nedeniyle listesinin ilk sırasına yazan yönetim, 1 yıl daha sözleşmesi olan Cardona'yı makul bir bedelle renklerine bağlamayı hedefliyor.

GENÇLİĞİ AVANTAJ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER