için kaldı

Son Dakika: Fenerbahçe, Burak Yılmaz iddialarını yalanladı

Fenerbahçe, Burak Yılmaz'la anlaşmaya varıldığına yönelik çıkarak haberleri resmi hesaptan yaptığı açıklamayla yalandı. Fenerbahçe'den açıklamada, "Kulübümüzün Burak Yılmaz ile anlaşma sağladığı yönündeki ‘kesin bilgiler’ doğru değildir." ifadelerine yer verildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe, Burak Yılmaz iddialarını yalanladı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün bir televizyon kanalında, Ozan Zeybek isimli yorumcunun Kulübümüzün gelecek sezon için Burak Yılmaz ile anlaşma sağladığı yönünde paylaştığı, ‘kesin bilgiler’ olarak lanse ettiği iddialar doğru değildir.

İlgili şahsın Kulübümüz ve Takımımızla ilgili bugün dahil son birkaç zamandır ‘kulüpten bilgi alıyorum’ yaklaşımıyla ortaya koyduğu, gerçeklerle hiç ilgisi olmayan bu ve benzeri iddialara itibar edilmemesini, taraftarlarımızdan ve kamuoyundan rica ederiz." denildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER