için kaldı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Artvin'de müjdeyi verdi: Bu gece kararnameyi imzaladım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'de önemli açıklamalarda bulundu. Doğu Akdeniz'deki çalışmalarla ilgili konuşan Erdoğan, "Batı tehdit sallıyor. Biz tehdit mehdit dinlemeyiz. Burada Türkiye'nin haklarını sonuna kadar savunacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusufeli'nin yeni yerleşim planıyla ilgili olarak ise 'Buradan bir de müjde vermek istiyorum. Yeni yerleşim yerinde hak sahibi olmayanların mağduriyetini çıkarmakta olduğumuz bir kararname ile gideriyoruz. Ve bu gece bu kararnameyi imzaladım." diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Artvin'de müjdeyi verdi: Bu gece kararnameyi imzaladım

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yusufeli'de yaptığı açıklamalardan satır başları: 

''Biraz önce Yusufeli Barajı inşaatını helikopterle inceleme fırsatı buldum. Ve gerçekten muhteşem bir eser ortaya çıkıyor. Zaten Artvin adeta bir barajlar şehri. Dünyada eşi benzeri olmayan bu noktada bir şehir. Kullanma suyundan içme suyuna, elektrik enerjisi üretimine varıncaya kadar her şeyiyle bir barajlar şehri Artvin.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Artvin'de müjdeyi verdi: Bu gece kararnameyi imzaladım - Resim : 1

Şimdi ise Yusufeli çok daha farklı bir konuma tırmanıyor. Kendi sınıfında ülkemizin en büyük, dünyanın en yüksek üçüncü eseri olacak Yusufeli Barajı’nı kazandırmak için verdiğimiz mücadelenin en yakın şahidi sizlersiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER