için kaldı

Son dakika... Bakan Selçuk'tan kısa çalışma ödeneği açıklaması

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 'kısa çalışma ödeneği' hakkında açıklamada bulundu. Bakan Selçuk, "Düzenleme, Kısa Çalışma Ödeneğinden faydalanma kararını daha esnek ve daha hızlı almamızı sağlayacak" ifadesinde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Bakan Selçuk'tan kısa çalışma ödeneği açıklaması

Kısa çalışma ödeneği hakkında o açıklama;

Resmi Gazete'de yayınlanan Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili yönetmelik değişikliğiyle önemli bir düzenlemeyi hayata geçirmiş olduk. Düzenleme, Kısa Çalışma Ödeneğinden faydalanma kararını daha esnek ve daha hızlı almamızı sağlayacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak istihdam piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Gelişmeleri değerlendirmek üzere işverenlerimizle ve çalışanlarımızla sık sık istişarelerde bulunuyoruz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER