Son dakika: Bakan Kurum: 81 ilin tamamında dönüşüm seferberliği içindeyiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıymanada temel atma töreninde konuştu. Bakan Kurum, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm ekibimizle tüm Adıyamanlı kardeşlerimizle gece gündüz demeden çalışacağız, üreteceğiz ve depremden etkilenen tüm ailelerimiz sıcak yuvalarına kavuşana kadar buralarda olacağız. 81 ilin tamamında dönüşüm seferberliği içindeyiz " ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Bakan Kurum: 81 ilin tamamında dönüşüm seferberliği içindeyiz

Bakan Kurum'un konuşmasından satır başları şöyle:

Birliğimizin teminatı milletin lideri Cumhurbaşkanımızla birlikteyiz. Asrın felaketinin acıısnı sadece 11 ilimiz değil 85 milyon vatandaşımız hep birlikte yaşadık. Fakat istisnasız hepimiz her gecenin bir sabahı, her karanlığın bir aydınlığı olduğuna tüm yüreğiimizle inandık. Adıyaman'ın yeni yüzyılı yükseliyor. Baştan başa tüm Anadolumuz Cumhurbaşkanımıızn liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye yükseliyor.

Bir daha aynı hüznü, aynı acıları, aynı kederi yaşamamak için devletimizle, milletimizle 81 ilimizin tamamında bir dönüşüm seferberliği içindeyiz. Tüm deprem bölgesinde yeni yuvalarımız için 15'inci gününde ilk sözleşmeleri imzaladık. 46. Günde Kahramanmaraş'ta 47. günde Hatay'da temelleri attık. Sayısı 53 bin 830'a ulaşan yuvalarımızın harcını 50. günde Adıyamanlı kardeşlerimizle karıyoruz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER