için kaldı

Son dakika... Bakan Çavuşoğlu'ndan AB ziyaretindeki protokol tartışmalarına ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuveyt Bakanı Şeyh Dr. Ahmed Nasır El-Muhammed El-Sabah ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, AB'nin Türkiye ziyaretindeki uygulanan protokol tartışmasına ilişkin "Görüşmede uygulanan protokolde AB tarafının talepleri ve telkinleri karşılanmıştır" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Bakan Çavuşoğlu'ndan AB ziyaretindeki protokol tartışmalarına ilişkin açıklama

İşte Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamaları:

Arkadaşlarımız teknik düzeyde istişarelerini devam ettiriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Merkel'le, Sayın Macron'la gerçekleştirdirdiği görüşmeler malumunuz. Görüşmelerde her iki taraf da açık bir şekilde beklentilerini ifade ettiler. Bizim ve AB tarafının yaptığı açıklamalarda bu görülüyor. Biz, AB'den beklentilerimizi dile getirdik, artık somut adımlar atılması gerektiğini söyledik.

PROTOKOL TARTIŞMASI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER