Kep fırlattılar: İkinci bahar diploması

Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) 60+ Tazelenme Üniversitesi İkinci Dönem Mezuniyet Töreni’nde, 60 yaş üzeri 82 öğrenci mezun olma heyecanı yaşadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kep fırlattılar: İkinci bahar diploması

AÜ Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YAÇUMER) tarafından 60+ Tazelenme Üniversitesi 2’nci Dönem Mezuniyet Töreni, Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygen Yılmaz, Yaşlılık Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü (YAÇUMER) ve Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Eşref Edip Ekmen, AÜ öğretim üyeleri ile tazelenme öğrencileri katıldı. 82 tazelenme öğrencisi törenle başarı belgelerini aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER