Sergen Yalçın: Ozan Tufan müthiş oynadı

Alanyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Trabzonspor'a karşı deplasmanda aldıkları 2-0'lık galibiyeti değerlendirdi, Ozan Tufan'a övgüler yağdırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sergen Yalçın: Ozan Tufan müthiş oynadı

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Galatasaray'a yenilen Trabzonspor, bu hafta da evinde Aytemiz Alanyaspor'a mağlup oldu. Konuk ekip, Papiss Cisse'nin ikinci yarıda attığı golle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Mücadelenin ardından konuşan Alanyaspor teknik direktörü, "Öncelikle çok zor bir maçtı. Onu söyleyeyim. Trabzonspor deplasmanları hep zordur. Bugün çok doğru oynadığımızı düşünüyorum. Oyuncularımızın hepsine teşekkür ediyorum. İyi bir galibiyet aldık. Zor bir fikstür oynuyoruz. 28 puan yaptık. Şu pozisyonda iyi bir puan. Ozan Tufan'ı kazandığımız için çok memnunum. Mükemmel oynadı, müthiş oynadı bana göre bugün. Oyuncularımız çok iyi oynadılar bu nedenle oyuncu değiştirme gereği duymadım. İlla değişiklik yapacağız diye bir şey yok. Oyuncuları sonradan formaliteden değiştirdim."

"Çok güzel stat yapmışlar"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER