için kaldı

Şenol Güneş'ten, Fikret Orman sözleri! Saygısızlık, sevgisizlik...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisarspor'u 2-1 yenerek Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şenol Güneş'ten, Fikret Orman sözleri! Saygısızlık, sevgisizlik...

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşmasına Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun Lefter Küçükandonyadis adıyla oynandığını hatırlatarak, "Lefter abi din olarak farklı ama ona Allah'tan rahmet diliyorum. Çok iyi bir insandı. İyi bir iz bıraktı. İnşallah adına uygun mütevazı, karakterli bir lig olur." dedi.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan ve 2018-2019'a da TFF Süper Kupa ile başlayan Akhisarspor'un karşılarına moralli çıktığını anlatan Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyun başlangıcımız pozisyon vermeden, tempolu, hızlı, saha ne kadar izin verdiyse etkin ataklar şeklindeydi. Golleri geç bulduk. İkinci yarı rölantide başladık. İkinci bölgede kalıp biraz daha oyunu soğutmaya çalışırken, beklenmeyen hatayla golü yiyince rakip oyuna ortak oldu. Yine de 4-1 yapabilirdik. Orta sahada top tutamamak sıkıntı yarattı. Maçın tamamına baktığımızda çok pozisyonumuz var. İkinci yarı gereksiz pozisyonlar verdik."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER