Semih Saygıner ve Tayfun Taşdemir: ‘Bilardoyu domine etmemiz çok normal’

Geçen hafta düzenlenen 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda Semih Saygıner ve Tayfun Taşdemir’in temsil ettiği A milli takımımız İsveç’i yenerek üst üste 3’üncü, toplamda 7’nci kez dünya şampiyonu oldu. Şampiyonlarla buluştuk, turnuvayı ve bu sporun ülkemizdeki gelişimini konuştuk. Saygıner “Son sahneyi seyretmeye doyamıyorum. O duyguyu tekrar tekrar yaşamak istiyorum” diyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Semih Saygıner ve Tayfun Taşdemir: ‘Bilardoyu domine etmemiz çok normal’

Tam 20 yıl sonra aynı hırs ve tutkuyla bir araya geldi Semih Saygıner ve Tayfun Taşdemir... Bilardonun negatif algısını kıran, federasyon kurulmasına katkıda bulunan, gençlerin merakını açan ustalar onlar. Saygıner’in bilardo odasına girdiğinizde zaten ödüller, anılar gözünüzü kamaştırıyor. Taşdemir, Türk sporcularla ilgili algının nasıl değiştiğini şöyle anlatıyor: “1990’lı yıllarda kurada Türk çıkınca sevinirdi rakipler. Şimdi ‘Aman Allahım, Türk çıkmasın’ diyorlar.” 

* Nasıl geçti final?

Semih Saygıner: Son sahneyi seyretmeye doyamıyorum. O anı tekrar tekrar yaşamak istiyorum. Ülkede yaşanan zorlu dönemin getirdiği ‘Kazanmalıyız’ motivasyonuyla oynadık. Tayfun’un son sayıyı alıp birbirimize sarıldığımız anı hiçbir şeyle ölçemem.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER