'Taş Kağıt Makas'ın afişi yayınlandı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni toplayan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin tüm hızıyla devam ettiği dizinin 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacağı açıklandı. Zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle merak uyandıran dizinin afişi de yayınlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Taş Kağıt Makas'ın afişi yayınlandı

İDDİALI AFİŞ

Sezonun iddialı projelerinden biri olacağının sinyalini veren “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin afişi görücüye çıktı. Ekin Koç, Ozan Güven ve Burak Yörük’ün yer aldığı afiş dizinin hikayesine dair merakı iyice artırdı.

'Taş Kağıt Makas'ın afişi yayınlandı - Resim : 1

Kanal D ve MF Yapım’ın sosyal medya hesaplarından ilk kez yayınlanan afiş, binlerce yorum ve beğeni alırken; bir anda sosyal medyanın da gündemine oturmayı başardı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER