Satış listesindeydi, kahraman oldu; Feghouli

Terim sezonun ilk yarısında sadece 1 gol atabilen Feghouli için yönetime “Talibi çıkarsa satın” raporunu verdi... Ancak teklif gelmediği için takımda kalan Cezayirli, şampiyonluğun mimarı oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Satış listesindeydi, kahraman oldu; Feghouli

Zorlukları teker teker aşarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın bu başarısının altında birçok ismin imzası var... Ancak hiç kuşkusuz bu isimlerin arasında Sofiane Feghouli'nin yeni çok özel... Sezonun ikinci yarısında gösterdiği müthiş performans ve golleriyle hayat veren Cezayirli yıldız, belki de şampiyonluk yolunda en kilit isim oldu.

SADECE 24 DAKİKA

Oysa ki aynı Feghouli sezonun ilk yarısında adeta kayıpları oynuyordu... Sezon başı kampında Fatih Terim'le gerilim yaşayan Feghouli, ligin ilk 6 haftasında sadece 24 dakika forma giyebildi. 12. haftadaki Kayserispor maçıyla beraber ilk 11'deki yerini almaya başlasa da ilk devreyi sadece 1 gollük katkıyla tamamlayabildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER