Winter Football Series, 4 gollü Napoli - Crystal Palace maçıyla son buldu

İtalya Serie A ekibi Napoli, hazırlık maçında İngiltere Premier Lig temsilcisi Crystal Palace’ı 3-1 yendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Winter Football Series, 4 gollü Napoli - Crystal Palace maçıyla son buldu

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarına Antalya’nın Belek turizm bölgesinde devam eden Napoli ile Crystal Palace, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Regnum Carya’nın düzenlediği Winter Football Series bu maçla sona erdi. Napoli ve Crystal Palace, mücadelenin ardından Belek’teki kamp çalışmalarını noktaladı. Mücadelede hakem Raşit Yorgancılar düdük çaldı. Yorgancılar’ın yardımcılıklarını Hilmi Göktürk İmamoğlu ile Tufan Selvi üstlendi.

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti, karşılaşmaya, "Meret - Di Lorenzo, Juan Jesus, Ostigard, Mario Rui, Ndomlebe, Eljif Elmas, Matteo Politano, Giovanni, Lobotka, Kravatskhelia, Osimhen" 11’iyle mücadeleye başladı.

Crystal Palace Teknik Direktörü Patrick Vieira ise mücadeleye şu 11’le çıktı: "Butland - Clyne, Tomkins, Guehi, Ward, Schlupp, Milivojevic, Hughes, Olise, Eze, Zaha."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER