Amazon'un yeni Fallout serisi Vault Boy'un kökenlerini ortaya çıkaracak

Amazon, Prime Video'da yaklaşan Fallout serisi hakkında daha fazla bilgi verdi. Şirket, gösteriden ilk görüntüleri paylaştı ve Vanity Fair'e Nisan ayındaki çıkışından önce kısa bir bakış sundu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Amazon'un yeni Fallout serisi Vault Boy'un kökenlerini ortaya çıkaracak

Oyun serisine dayanan filmde Ella Purnell (Yellowjackets), rahat hayatını yeraltında saklanarak geçirdiği kıyamet sonrası yüzey dünyasına yeni gelen saf bir kişiyi canlandırıyor.

Dizi 2296 yılında geçiyor. Bu, nükleer savaşın Dünya'yı harap etmesinden 219 yıl sonra, hayatta kalanları yer altı sığınaklarına sürüp geri kalan herkesi yer üstünde kendi başlarının çaresine bakmak zorunda bırakıyor. Lucy, Lucy's Vault 33'ün belediye başkanı benzeri figürü olan "Gözetmen Hank"in (Kyle MacLachlan, Twin Peaks) kızı.

Vanity Fair, ikonik oyun logosu Vault Boy'un Lucy'nin yer altı evinin maskotu olarak göründüğünü söylüyor. Hatta köken hikayesini bile duyacağız.

Amazon'un yeni Fallout serisi Vault Boy'un kökenlerini ortaya çıkaracak

Nolan, Ghoul'un Fallout dünyasının her yönünü temsil ettiğini söylüyor. Nolan, "Çok mesafe kat etti ama yine de havalı ve çekici bir yapıya sahip" dedi. Dizinin karakteri ele alışı, bir yandan Goggins'e yarı ölü, yarı ölümsüz karakterin insanlığını bulması için yer verirken, bir yandan da şekilsiz yüzünü göstermek için protez ve makyaj kullanmak arasında bir denge kuruyor.

Dizi, Westworld yaratıcıları Nolan ve Lisa Loy tarafından yaratıldı. Yaratıcıları hikayenin, retrofütüristik stilleri, sert sosyal yorumları ve gri ahlak temaları da dahil olmak üzere oyunlarla benzer notalara sahip olduğunu tanımlıyorlar.söylüyor. Programın baş yapımcısı Bethesda'dan Howard, "Mizah tarzı, şiddetin düzeyi ve şiddetin tarzı üzerine pek çok konuşma yaptık" dedi.

Fallout, 12 Nisan 2024'te Amazon Prime Video'da gösterime girecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER