için kaldı

"SAF" 43. Toronto Uluslararası Film Festivali'nde

Ali Vatansever'in son filmi "SAF" 6-16 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleşecek 43. Toronto Uluslararası Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"SAF" 43. Toronto Uluslararası Film Festivali'nde

İlk filmi “El Yazısı” ile tanınan Ali Vatansever'in ikinci sinema filmi “SAF”, dünya sinemasından keşif filmlerine yer verilen “Discovery” bölümünde prömiyerini gerçekleştirecek. Senaryosu da Ali Vatansever'e ait filmde Fikirtepe'de bir gecekonduda yaşayan genç evli bir çiftin kentsel dönüşüm söylentilerinin mahalleye düşmesiyle beraber dönüşen hayatları anlatılıyor. Başrollerini Saadet Işıl Aksoy ve Erol Afşin'in paylaştığı “SAF”ta onlara Onur Buldu, Ümmü Putgül ve Kida Ramadan eşlik ediyor.

Yapımcılığını Terminal Film, 2Pilots Film ve 4 Proof Film'in üstlendiği filmin çekimleri geçtiğimiz Sonbahar'da İstanbul'da tamamlandı. Türkiye-Almanya-Romanya ortak yapımı olan SAF T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Film und Medienstiftung NRW ve Eurimages destekleriyle gerçekleştirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER