Robotlar insanlaşacak ama biz de robotlaşacağız

Savaşların, yoksulluğun, açlığın ve kıtlığın ortadan kalktığı, paranın anlamını yitirdiği bir dünya mümkün mü? Türkiye nelere yatırım yaparsa gelecekte küresel lider olabilir? Havası temiz, trafiğin olmadığı yeni şehirler kurulabilir mi? Ağır işleri robotların yaptığı yeni bir dünya ne kadar uzakta? İnsanoğlu-robot aşkı fantezi mi? Dünyanın önde gelen gelecekbilimcilerine göre çok da uzak olmayan bir gelecekte bunların hepsi mümkün. Dünyaca ünlü fütüristler geleceğin fotoğrafını Hürriyet için çe

HÜRRİYET HÜRRİYET
Robotlar insanlaşacak ama biz de robotlaşacağız

KİMLERLE KONUŞTUK?

Dr. James Canton

ABD'de üç farklı Beyaz Saray yönetimine danışmanlık yapmış olan, teknoloji, iş dünyası, küreselleşme, ticaret, sağlık ve iklim konularında küresel trendleri önceden hesaplayabilen, dünyanın önde gelen fütüristlerinden Dr. James Canton, IBM, General Electric, Apple, Philips gibi dünya devlerinin yanı sıra ABD Savunma Bakanlığı'yla da çalışmış bir gelecek bilimci (fütürist). ABD'de Kaliforniya merkezli 'Küresel Gelecek Enstitüsü'nün (Institute for Global Futures) kurucusu ve CEO'su.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER