Oppo Reno 9 bu özellikler ile çok konuşulur!

OPPO son dönemlerde yeni cihazlarını piyasaya sürmek konusunda oldukça hızlı. Şirket şimdi yepyeni cihazı Oppo Reno 9 ile sektöre damga vuracak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Oppo Reno 9 bu özellikler ile çok konuşulur!

Oppo Reno 9 akıllı telefon dün kendini gösterdi ve bugün cihazın özellikleri hakkında daha fazla şey duymaya başladık. İşte merakla beklenen cihazla ilgili tüm detaylar.

Güvenilir bir kaynak olan Digital Chat Station, yeni telefonun arkasında 64MP ana kamera olacağını iddia ediyor. Ön tarafta, Reno8 serisinden Sony IMX709 sensörlü 32MP selfie taşınacak. Oppo Reno9'un 120Hz yenileme hızına ve 1080p çözünürlüğe sahip 6.7” OLED getireceği söyleniyor. Panel, ekran altı parmak izi tarayıcısına ve tek bir deliğe sahip olacak.

Oppo Reno 9 bu özellikler ile çok konuşulur!

Oppo Reno 9 bu özellikler ile çok konuşulur! - Resim : 1

Sızıntı yapan kaynak ayrıca arkadaki sensörü de ortaya çıkardı: bu, Oppo Reno7 5G modelinde kullanılan Omnivision OV64B'nin yanı sıra Oplus ailesinden OnePlus Nord CE 2 5G ve Realme 9 Pro dahil olmak üzere bir dizi başka cihaz olacak. Reno9, 12 GB RAM'e sahip bir Snapdragon 778G yonga seti tarafından desteklenecek. Batarya 4.500mAh kapasiteye ve 67W şarj desteğine sahip olacak ve bu, Reno8'in 80W'a sahip olması nedeniyle bir düşüş denebilir. Ancak Reno9'un yeni bir evrensel standart uygulayacağı da iddia ediliyor.

Yeni cihazları ile gündeme gelmeye devam eden OPPO bu cihazı ile de rakiplerine fark atacak özellikler sunmayı hedefliyor. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER