Pandemide güçlendi yatırım atağına kalktı

Kale Grubu, Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi olduğu yapı ürünleri grubunda mevcut ürün portföyüne katkı sağlayacak yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları planlıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pandemide güçlendi yatırım atağına kalktı

Yurtdışında ise Avrupa, Afrika, Güney Asya ve Ortadoğu’da yerel üretim tesisleri kurmak ve kanal yaygınlığını arttıracak yatırımlar için fırsatlar değerlendiriliyor. Savunma ve havacılıkta uluslararası ve yerli/milli projelere yönelik çalışmalar gerçekleştiren ve yeteneklerini geliştiren Kale Grubu, önümüzdeki yıllarda bu sektörlerde de imza projelerle adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

4 MİLYAR TL CİRO

23 Mayıs’ta vefatının beşinci yılında andıkları Kale Grubu’nun kurucusu merhum İbrahim Bodur’un, kendilerine her daim yol göstermeye devam ettiğini söyleyen Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, pandemi sürecini öze dönüp hem yetkinliklerine hem de kırılganlıklarına ayna tutarak değerlendirdiklerini dile getirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER