için kaldı

Pandemi deplasman takımlarını uçurdu

Ertuğrul Güneş yazdı...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pandemi deplasman takımlarını uçurdu

KORONA sonrasında yeniden başlayan ve tamamlanan ilk büyük lig olan Bundesliga’nın bitmesinin ardından pandeminin saha içine rakamsal etkileri de daha net ortaya çıktı. Karşılaşmalarda konuk takımlar sezon genelinde 474 gol atarken bu, Bundesliga tarihine rekor olarak geçti. Bununla birlikte lig yeniden başladıktan sonra oynanan maçlarda deplasman ekipleri 37 kez kazanırken, ev sahiplerinin galibiyet sayısı 26’da kaldı. Karantinada fiziksel olarak güçlenen oyunculardan 11’i, geçen sezonun hız rekoru olan saatte 35.5 km’yi aştı. Bayern Münih’in genç yeteneği Alphonso Davies 36.51 km ile sezonunun en yüksek hızına ulaştı.

AKILLI TOPLAR GELiYOR

FUTBOL tarihinde birçok ikonik goller vardır. Özellikle 1984 Avrupa Şampiyonası sonrasında Türkiye’de de popüler hale gelen ‘ölü yaprak vuruşu’ ismi verilen şut tekniği ile atılan goller, futbolcuların popülerliğine büyük katkıda bulunmuştur. Ancak Premier Lig’de gele

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER