için kaldı

Emine Erdoğan, Kızılcahamam’da Sof Kumaşı Dokuma Atölyesi'nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kızılcahamam’da ziyaret ettiği Halk Eğitim Merkezi'nde, Sof Kumaşı Dokuma Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emine Erdoğan, Kızılcahamam’da Sof Kumaşı Dokuma Atölyesi'nin açılışını yaptı

Kızılcahamam ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaretinde ilk olarak kursiyerlerin yaptığı el işi ürünlerin sergilendiği stantları gezen Emine Erdoğan, geri dönüşüm malzemelerinden yapılan ürünler hakkında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürkan Hazar’dan bilgi aldı. 

Emine Erdoğan, Kızılcahamam’da Sof Kumaşı Dokuma Atölyesi'nin açılışını yaptı - Resim : 1

Daha sonra merkezdeki Ankara Sof Kumaşı Dokuma Atölyesi'nin açılışını yapan Emine Erdoğan, burada Ankara keçisinin tiftiğinden elde edilen sof kumaşının dokunduğu tezgahın başına geçti ve dokuma yapımına eşlik etti. Ziyarette Emine Erdoğan’a Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Ankara Milletvekilleri Zeynep Yıldız, Lütfiye Selva Çam ve Arife Polat Düzgün eşlik etti.

Emine Erdoğan, Kızılcahamam’da Sof Kumaşı Dokuma Atölyesi'nin açılışını yaptı - Resim : 2

 "AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİK"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER