83 yaşında Baba oluyor

Hollywood yıldızı Al Pacino’nun 83 yaşında dördüncü kez baba olacağı açıklandı. Ünlü aktörün 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah 8 aylık hamile.

HÜRRİYET HÜRRİYET
83 yaşında Baba oluyor

SİNEMA tarihinin en önemli oyuncularından olan ve ‘Baba’, ‘Yaralı Yüz’ ve ‘Şeytan’ın Avukatı’ gibi Hollywood’un kült filmlerinin aktörü Al Pacino’nun 83 yaşında dördüncü kez baba olacağı açıklandı. Kısa bir süre önce 79 yaşındaki Robert De Niro’nun ardından The Irishman filmindeki rol arkadaşı 83 yaşındaki Al Pacino’nun da baba olmaya hazırlanması magazin gündemine bomba gibi düştü.

8 AYLIK HAMİLE

Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre Hollywood yıldızının 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah’ın 8 aylık hamile olduğu belirtildi. Bebeğin cinsiyeti ise henüz açıklanmadı. Al Pacino’nun 33 yaşındaki kızı Julie ve 22 yaşındaki ikizleri Olivia ve Anton isimlerinde üç çocuğu bulunuyor. Al Pacino’nun yakın arkadaşı Robert De Niro da kısa bir süre önce kız arkadaşı Tiffany Chen ile bebek sahibi olmuştu. Usta oyuncu tam yedinci kez babalık heyecanı yaşamıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER