Okan Buruk kırmızı karta dikkat çekti! "Kabus bizim için başladı"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda 3-0 kaybettikleri Yeni Malatyaspor maçına ilişkin, "10 kişi kaldık ve bir dakika sonra golü yedik, kabus senaryo bizim için başladı." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Okan Buruk kırmızı karta dikkat çekti! "Kabus bizim için başladı"

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hafta içi Avrupa kupalarında mücadele eden iki takımın karşılaştığını söyledi. 

Müsabakadan önceki düşüncelerinin daha farklı olduğunu dile getiren Buruk, şöyle konuştu: 

"İyi başlamadık maça. Değişiklikler yaptık ve ikinci yarıya daha iyi başladık. Çok net gol pozisyonları yakaladık ama son 2 resmi maçımızda olduğu gibi topu içeri atamadık. Maçı 1-0 getirmemiz kazanma adına rahatlatacaktı bizi. Daha sonra 10 kişi kaldık ve bir dakika sonra golü yedik, kabus senaryo bizim için başladı." 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER