O balkonu kesen az gelsin, konuşacağız

Bu Fransız balkon uygulamasına zaten gıcıktım, korona evciliği bittiğinde iyice dolmuş olarak çıkacak ve kendisine savaş açacağım. Türk tipi Fransız balkonda hava almaya çıkılmaz, açıp halkı selamlarsın ancak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
O balkonu kesen az gelsin, konuşacağız

Görüntülü arama ortamındayız. “Prens Charles’ın koronavirüs testi pozitif çıktı” haberi yeni düştü. Bir arkadaş bunun üzerine “Zaten zenginlerin yakalanma şansı daha fazla” dedi. Argüman şu: “Daha çok gezince enfekte olma ihtimalin daha fazla.” Adam Aspen’e, Nice’e gidiyor diye metrobüsle gezen benden daha büyük risk altında yani. Görüntülü aramayı bağlayıp kapattık hemen. Bu aralar hepimizin ilginç tespitleri, saptamaları, akıl yürütmeleri var, çok da üstüne gitmemek lazım insanların.

Ev işleriyle iş işlerinin ayrılması ilkesi ortadan kalkıp üzerine bir de ev işlerinin karantina protokolü kapsamında yoğunluğu artınca, insanın oturup böyle şeylere kafa patlata patlata çatlayacak vakti oluyor.

Ben mesela, bu ara balkon konusuna kurulmaya ayrı bir vakit ayırdım. Bu yeni İstanbul mimarisi kapsamında kentsel dönüşürken balkon olayı komple kesilip atıldı ya! Ne kadar iyi oldu gerçekten o!

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER