Müthiş ortaklık! Mesut Özil ve Amine Gülşe...

7 Haziran'da Istanbul'da hayatlarını birleştirecek olan Dünyaca ünlü Türk asıllı oyuncu Arsenalli Mesut Özil ile nişanlısı eski Türkiye güzeli Amine Gülşe, birlikte müthiş bir ortaklığa imza attı. Özil ile Gülşe İngiliz kozmetik devi Citizen Cosmetics Limited'e eşit hissedar olarak ortak oldu. Ortaklık görüşmelerini ve anlaşmasını Mesut Özil'in avukatlığını ve danışmanlığını yapan Dr. Erkut Söğüt bizzat gerçekleştirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Müthiş ortaklık! Mesut Özil ve Amine Gülşe...

7 Haziran'da Istanbul'da hayatlarını birleştirecek olan Dünyaca ünlü Türk asıllı oyuncu Arsenalli Mesut Özil ile nişanlısı eski Türkiye güzeli Amine Gülşe, birlikte müthiş bir ortaklığa imza attı.

Özil ile Gülşe İngiliz kozmetik devi Citizen Cosmetics Limited'e eşit hissedar olarak ortak oldu. İngiltere Premier League'ın en gözde oyuncularından Mesut Özil'in sosyal medyada 80 milyon, Amine Gülşe'nin ise 1.8 milyon takipçisi bulunuyor. Ortaklık görüşmelerini ve anlaşmasını Mesut Özil'in avukatlığını ve danışmanlığını yapan Dr. Erkut Söğüt bizzat gerçekleştirdi.

Dr. Erkut Söğüt anlaşmanın ardından 'Mesut yatırımlarında çeşitliliğe giderken, kozmetik branşına girmekte kalmayıp, Citizen Cosmetics Limited markasına değer katacak ortaklığı gerçekleştirdik. Hem profesyonel hem de kişisel olarak güzelliğe ilgisi aşikar olan Amine, Citizen'in “Smart Girls Get More” (Zeki kızlar daha fazla şeye sahip olur) kampanyasının da bir parçası olacak. Bilindiği gibi Amine ile Mesut son dönemde Türkiye'de en çok tanınan ve konuşulan çift olarak dikkat çekiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER