Mustafa Destici: HDP barajı aşamazsa...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Seçime 6 gün kala konuşan Destici, Cumhur İttifakı'nın çıkaracağı milletvekili sayısı ile ilgili iddialı konuştu. Destici, "HDP barajı aşarsa 350 milletvekili, aşamazsa 400'ün üzerinde milletvekili çıkarırız" dedi. Destici, HDP'nin barajı aşamayacağını düşündüğünü de belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mustafa Destici: HDP barajı aşamazsa...

Cumhur İttifakı'nda AK Parti sıralarından seçime katılan BBP'nin Genel Başkanı Mustafa Destici, iddialı açıklamalarda bulundu.

CNN Türk'te soruları yanıtlayan Destici, Cumhur İttifakı'nın HDP barajı aşamazsa 400'ün üzerinde vekil çıkaracağını söyledi. Destici, HDP'nin barajı aşamayacağına inandığını, aşarsa da 350 vekil çıkaracaklarını belirtti.

Destici'nin açıklamaları şöyle:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER