Muğla’da yeni hayat

“Kalk Gidelim” dizisinin ünlü oyuncuları Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri, çekimler nedeniyle üç sezondur Muğla’da... İki ünlü oyuncuyla oradaki yeni hayatlarını ve dizinin kamera arkasında yaşananları konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Muğla’da yeni hayat

◊ “Kalk Gidelim” neden bu kadar sevildi sizce?

- Ayça Varlıer: “Kalk Gidelim”in sevilmesinin en büyük nedeni TRT 1 ekranında, 7’den 70’e herkesin ailece seyredebileceği bir dizi aolması. Türkiye’nin en muhteşem doğalarından birine sahip Muğla bölgesi de çekimlerde şahane görüntüler veriyor. Seyirci dizimizi seyrederken hem gülüyor, hem duygulanıyor hem de bu yörenin doğallığına hayran kalıyor. Diğer dizilerden en büyük farkı da gerçek bir aile dizisi olması. Çocukluğumuzu hatırlatan, doğal ve samimi bir iş.

- Mehtap Bayri: “Kalk Gidelim” bir düşün gerçekle buluşması, kucaklaşmasıdır. “Kalk gidelim” der, ailemizle kucaklaşırız. “Kalk gidelim” der, köyümüze döner, özlem gideririz. “Kalk gidelim” der, sevdamızın peşine düşeriz. Bizim sırrımız da gerçek olmamızda saklı. Biz bir hayale inandık ve gerçek olduk. Biz üreten ve yaşayan muhteşem bir aileyiz. Biz toprak ananın çocuklarıyız, farkımız bu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER