Milan'da sürpriz kriz! Hakan Çalhanoğlu, Zlatan Ibrahimovic'i sildi

Bu sezon Milan'ın en etkili isimlerinden olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, takımda en iyi anlaştığı isimlerden olan Zlatan Ibrahimovic'le kriz yaşıyor. Benevento maçında kendisini azarlayan İsveçli futbolcuya cephe alan Hakan'ın yaptığı son hamle, ayrılık iddialarını güçlendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milan'da sürpriz kriz! Hakan Çalhanoğlu, Zlatan Ibrahimovic'i sildi

Milan forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun İtalyan ekibindeki geleceği belirsizliğini korurken, yıldız isimden dikkat çeken bir hamle geldi.

Çalhanoğlu, çok yakın arkadaş olduğu ancak son oynanan Benevento maçında kendisini azarladığı gerekçesiyle arasının açıldığı Zlatan Ibrahimovic'i sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı.

Milan'da sürpriz kriz! Hakan Çalhanoğlu, Zlatan Ibrahimovic'i sildi - Resim : 1

Milli futbolcu ayrıca, sosyal medya hesabından Nisan ayında Sassuolo'ya attığı golü paylaştı ve "Bazı insanlar çok konuştuğunda..." mesajını yazarak Ibrahimovic'e gönderme yaptı. Hakan Çalhanoğlu'nun bu hamleleri, sezon sonunda Milan'la olan sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılacağı dair iddiaları güçlendirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER