için kaldı

Mert Günok: “Ülke olarak büyük maçları farklı oynuyoruz”

Türkiye A Milli Futbol Takımı kalecisi Mert Günok yarın Bursa’da oynanacak Hırvatistan maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mert Günok: “Ülke olarak büyük maçları farklı oynuyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda yapılan toplantıda pes etmeden çalıştığını ve yeteneklerinden şüphe etmediğini vurgulayan Mert Günok, “Çalışarak en iyi yerde olmak için çalışmalarımı sürdürdüm. Milli takımda olmak tercih işidir. Hocalarımız bizi tercih etmeleri için elimizden geleni yapmamız lazım” dedi.

Bir dönem ağır sakatlık yaşadığının altını çizen deneyimli kaleci, “Pandemiden sonra şampiyonada oynama hakkı elde edememiştim. Önümüzde yeni hedef var. Geçtiğimiz gün bunu ilk galibiyetle yaşadık. 5-6 yıl daha oynamak istiyorum. Milli takımda olduğum için mutluyum. 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki kadroda olmak istiyorum” diye konuştu.

Ermenistan maçının oyun açısından tatmin edici olmadığı sorulması üzerine deneyimli kaleci, “Aslında oyuncular ve hocamızın da bize belirttiği gibi oyun iyi değildi. Bunun birçok nedeni var. Saha içindeki basit hatalar yapıldı. Grubun ilk maçı olması, gittiğimiz ülkenin farklı açılardan da zor geçeceğini biliyorduk. Bunu zorlaştıran taraf biz olduk. Basit top kayıpları yaptık ve Ermenistan bizden daha istekliydi. Oyunda gel git anları yaşandı. Gol yiyince onlar özgüven kazandı. Bu turnuva maçı bu turnuva sonunda finallerde olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER