Kuruçeşme Açıkhava'dan Emel Sayın geçti

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam Türk sanat müziğinin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Muhteşem bir konsere imza atan ünlü sanatçı sevenlerini, geçmişte yolculuğa çıkartarak unutamayacakları bir gece armağan etti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisi Emel Sayın şarkılarına doyamadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kuruçeşme Açıkhava'dan Emel Sayın geçti

“HEYECAN BENDEN HİÇ GİTMEDİ”

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde dinleyicileriyle bu sene ilk kez bir arada olmaktan mutluluk duyan Emel Sayın, duygularını basın mensuplarıyla paylaştı. Sayın, “Çok heyecanlıyım ve bu heyecan benden hiçbir zaman gitmedi. İki buçuk seneye yakın bir ara verdim. Şimdi yeniden dinleyicime kavuştum. Bana çok iyi geldi ve moral buldum. Bugün seyircilerimin en çok sevdikleri şarkıları tahmin ederek bir repertuvar hazırladım.” sözlerine yer verdi.

BOĞAZ, EMEL SAYIN’LA IŞILDADI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER