Küçükkuyu'dan Midilli Adası'na feribot seferi

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde Gümrük Kapısı açılışı ve Yunanistan'ın Midilli Adası'na gerçekleştirilecek seferler için tören düzenlendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Küçükkuyu'dan Midilli Adası'na feribot seferi

Ayvacık ilçesinin Küçükkuyu Beldesine, Çanakkale Boğazı ile Adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek, Küçükkuyu-Midilli Adası feribot seferleri için Gümrük Kapısı kuruldu. Hem Gümrük Kapısı'nın açılışı, hem de yarın sabahtan itibaren Midilli Adası'nın Petra kentine başlayacak seferler için beldede tören düzenlendi.

Törene Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Selçuk Sert, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Erkan Aygören ile Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan törende yaptığı konuşmada, Çanakkale'nin bir marka kent olduğunu ve bu değerin her geçen gün yeni özellikler ile farklı bir boyuta taşındığını söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER