Korona yenemedi! Yaşlılar da iyileşiyor

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını her ne kadar yaşlıları daha çok etkilese de ileri yaşlarda iyileşenlerin olması umut veriyor. İşte o umut olan yaşlılardan bazıları:

HÜRRİYET HÜRRİYET
Korona yenemedi! Yaşlılar da iyileşiyor

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

İran’ın başkenti Tahran’da, yeni tip koronavirüs tedavisi gören 102 yaşındaki erkek hasta tamamen iyileşti. Tahran İmam Humeyni Hastanesi’nde tedavi altına alınan erkek hasta, iyileşmesinin ardından taburcu edildi. Hastanın doktorlar ve sağlık personeli tarafından hastaneden uğurlanmasına ilişkin görüntüler, devlet televizyonunda yayınlandı. Kaç yaşında olduğunun sorulması üzerine “1918’de doğdum” yanıtını veren hasta, tüm sağlık personeline teşekkür ederek ailesiyle hastaneden ayrıldı.

EN YAŞLI 2'NCİ KİŞİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER