Kılıçdaroğlu'ndan Afrin mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afrin'de terör örgütü PKK/YPG-PYD ile mücadele eden Türk askerine şükran sunduklarını dile getirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kılıçdaroğlu'ndan Afrin mesajı

CHP'li Çukurova Belediyesi'nin Yurt Mahallesi'nde düzenlediği toplu açılış ve temel atma töreninde ilk olarak konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 32 önemli hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasına Afrin'de terör örgütü PKK/PYD-YPG ile mücadele eden Türk askerini selamlayarak başladı. Kılıçdaroğlu, “Afrin'de mücadele eden kahraman ordumuz. Kahraman ordumuza tarihin her döneminde güvendik, yine güveniyoruz. Ordu bu ülkenin onurudur, bir ülkenin namusudur. O nedenle mücadele eden, bizim güvenliğimizi sağlayan, Türkiye, vatanı, bayrağı için mücadele eden kahraman ordumuza da şükranlarımızı gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu daha sonra konuşmasına, Çanakkale şehitlerine duydukları minneti aktararak devam etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER