için kaldı

Kılıçdaroğlu: MHP liderine şaşırdım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te "Ne Oluyor?" programında AK Parti- MHP arasındaki ittifaka değinerek "İttifak yapacak mıyız yapmayacak mıyız? Benim şimdi kalkıp ittifak yapacağız demem doğru değil. Bakacağız neler getirecek, neler götürecek." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kılıçdaroğlu: MHP liderine şaşırdım

Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili ise şunları söyledi: “Kızgın değilim ama MHP liderine şaşırdım. Geçmişte Erdoğan için benden çok daha sert söylemlerde bulundu. Ama bugün yüzde 10 seçim barajı yüzünden, Erdoğan'a yanaşmak zorunda kaldı.” CHP lideri, Danıştay Başkanı'nın kızının atanmasıyla ilgili ise “HSK, Saray'ın emrinde olan bir kurul kimse kusura bakmasın. Benim davalarıma bakan hakimleri davalardan aldılar. Enis Berberoğlu'nun hakimini değiştirdiler. Niye bunlar kura çekti o zaman bunlar eş durumundan buraya atanacaktı. Kimin için yapıyorsunuz bunu Danıştay Başkanı için. Çünkü Danıştay Başkanı çay toplamaya gitti, Adalet Yürüyüşüne 'sözde yürüyüş' dedi. Önünü iliklemek için düğme arıyordu” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER