Kılıçdaroğlu: AB ile masaya oturacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sandık güvenliği konusunda son derece dikkatli olunması gerektiğini belirterek, "Bu seçimler bir parti seçimi değil iki tercih var halkın önünde. Ya dikta rejiminden yana oy kullanacak ya da demokrasiden yana oy kullanacak. Bu ülkenin bütün insanlarının demokrasiden, kardeşlikten ve birlikten yana oy kullanacağına inanıyorum" dedi. Kılıçdaroğlu AB ile yeni bir dönem başlatacaklarını da kaydederek "Siz bize fasıl açacaksınız biz de gereğini yapacağız. Hiç fas

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kılıçdaroğlu: AB ile masaya oturacağız

Kılıçdaroğlu, Halk TV'de Uğur Dündar ile Halk Arenası programında, yayın öncesi yaşanan arbedeye değinip, yaşananların 24 Haziran korkusu olduğunu öne sürerek, Türkiye'nin 25 Haziran'da güzel bir Türkiye'ye uyanacağını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, bir dikta yönetiminin huzur kardeşlik ve birlik içinde yaşanmasına izin vermediğini ve bu nedenle yayının engellenmek istendiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, bu yaklaşımın Uğur Dündar'ın da gücünü gösterdiğini, ne kadar engellerse engellesinler doğruları ve bildiklerini söylemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Halkın gücüyle 24 Haziran'dan sonra Türkiye'nin yönünü demokrasiye çevireceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, özgürlük isteyen gençlerin mutlaka sandığa gitmeleri ve oy kullanmaları gerektiğini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER