Kayserispor'lu futbolcular öğrencilere kupalarını verdi

Kayseri Okullu Genç Erkekler A kategorisi futbol müsabakalarında ilk dört takım arasına giren okullara kupa ve madalyalarını Kayserispor'lu yöneticiler ve futbolcular verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kayserispor'lu futbolcular öğrencilere kupalarını verdi

Argıncık sahasında oynanan final müsabakası sonrası şampiyon olan Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile Kayserispor Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak Uyar verdi. 2nci olan Kayseri Anadolu İmam Hatip Lisesine kupa ve madalyalarını Kayserispor Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak Uyar ile futbolcu Mert Özyıldırım verdi. 3üncü Ahmet Erdem Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kupa ve madalyasını Kayserisporlu futbolcu Muammer Zülfikar Yıldırım, 4üncü olan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kupa ve madalyalarını ise Kayserispor Genel Sekreteri Fatih Çağlar Öcal ile futbolcu Vedat Karakuş takdim etti.

UYAR: "GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ"

Kayserispor Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak Uyar, kupa töreni sonrası yaptığı açıklamada, scout ekiplerinin bu müsabakaları izlediğini kaydederek, "Dereceye giden okulları tebrik ederim. Bugün burada yer alan takımların kaptanlarını ve 1 antrenörlerini özel uçakla gideceğimiz ilk deplasmanda misafir etmek isteriz. Ayrıca buradaki bütün okullarımızı arzu etmeleri halinde iç saha maçında kale arkası locamızda misafir etmek isteriz" açıklamasında bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER