Kasapoğlu: Türkiye Yüzyılı gençlerin yüzyılı olacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uşak'ta konuştu. Bakan Kasapoğlu, "Bundan sonra da genç odaklı siyaset anlayışıyla gençlerin yanında olacağız. Birlikte daha güçlü geleceğe, daha aydınlık yarınlara yürümeye devam edeceğiz. İşte Türkiye Yüzyılı o yüzden gençlerin yüzyılı olacak. Türkiye'nin gençlerinin daha güçlü bir geleceğe attığı adımların büyüdüğü bir yüzyıl olacak" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kasapoğlu: Türkiye Yüzyılı gençlerin yüzyılı olacak

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Uşak'a geldi. Bakan Kasapoğlu ilk olarak Gençlik ve Spor Yatırımları Toplu Açılışı ve Uşak Çocuk Kent Projesi Temel Atma Töreni'ne katıldı. Törende Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden de yer aldı.

Törende konuşan Bakan Kasapoğlu, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerleri rahmet ve minnetle yad ettiklerini söyledi. Bakan Kasapoğlu, sporu ulaşılabilir ve erişilebilir kılmanın, Bakanlık olarak en büyük önceliklerinden biri olduğunu belirterek, "Ülkemizin diğer vilayetlerinde olduğu gibi Uşak'ta da bu çabayı somut şekilde hizmete dönüştürmek en büyük hedefimizdi. Saha, salon ve havuzlarıyla, gençlik merkeziyle devasa bir alt yapı inşa edildi, yenilerini belediyemizle birlikte inşa ediyoruz. Bir ulaşım vasıtasına gerek kalmaksızın günün herhangi bir saati, 7 gün 24 saat hizmet politikamız var. Yeter ki halkımız spor tesisine gitmek istesin" ifadelerini kullandı.

'DAHA AYDINLIK YARINLARA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER