için kaldı

Karaman: "Önümüzdeki maçlara odaklanmamız lazım"

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray maçını geride bıraktıklarını, bu hafta oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçına odaklandıklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Karaman: "Önümüzdeki maçlara odaklanmamız lazım"

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlayan Kayserispor'da, teknik direktör Hikmet Karaman, antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulundu.

Karaman, sezon başından bu yana oyuncularının, sahada iyi bir karakter ortaya koyduğunu, Galatasaray karşısında 10 kişi kalmalarına rağmen mücadelelerinden ödün vermediklerini belirtti.

Bu hafta ligde konuk edecekleri Aytemiz Alanyaspor'un iyi futbol oynayan ciddi bir rakip olduğunu ifade eden Karaman, "Oynadığımız maçı geride bıraktık. Çünkü geçmişe dönmenin kimseye faydası yok. Önümüzdeki maçlarda neler yapabiliriz ona odaklanmamız lazım. Bunlardan ilki de Alanyaspor maçı. Dün Fenerbahçe karşısında çok iyi bir futbol ortaya koydular. Haklı bir galibiyet aldılar. Ciddi bir rakibimiz var." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER