için kaldı

Kadın yönetmenler İzmir'de buluşuyor

Geçen yıl İlkler Unutulmaz temasıyla yapılan Kadın Yönetmenler Haftası'nın ikincisi, 1 – 7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kadın yönetmenler İzmir'de buluşuyor

Kadın Yönetmenler Haftası uzun metraj ve belgesellerin yanı sıra bir kısa film seçkisiyle de seyirci karşısına çıkacak. Açılışını renkli bir sokak korteji ile yapacak olan etkinlik hafta boyunca panel, söyleşi ve atölye çalışmalarıyla sürecek. Hem bu çalışmalar hem de film gösterimlerinden sonra yönetmenlerle yapılacak soru cevap seansları, Kadın Yönetmenler Haftasının YouTube kanalından ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

İki Kadın Sinemacıdan Kadın Yönetmenler Haftası

Kadın Yönetmenler Haftasının genel direktörleri yönetmen Gülten Taranç ve senarist Şebnem Vitrinel, kadın sinemacıların kendilerini ifade edecek alanlara ihtiyaç duyduğunu düşünüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER