Jude Law: Sıkıcı bir babayım!

"Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları" (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) önceki gün gösterime girdi. Filmde genç Dumbledore'u canlandıran ünlü oyuncu Jude Law, Barbaros Tapan'la Los Angeles'ta buluştu. Merak edilenleri yanıtlayan oyuncu 7 Aralık'ta gösterime girecek diğer filmi "Vox Lux"ın detaylarını da anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Jude Law: Sıkıcı bir babayım!

◊ Filmde genç Dumbledore'u canlandırıyorsunuz. Sizden önce iki aktör aynı karakteri oynadı. Siz karakteri yaratırken onlarla aynı yönde mi ilerlemek istediniz yoksa tamamen kendi hayal gücünüzden mi yola çıktınız?

- İkisinden de biraz kattım. Zaten filmleri iyi biliyordum. Geriye dönüp tekrar çalışmadım. Karakteri romandan yaratınca, romanın yazarı aynı zamanda senaryoyu yazınca, karakterin geçmişinden çok fazla dokuya ve detaya sahip oluyoruz.

Yani Dumbledore birçok açıdan bilgi sahibi olduğumuz bir karakterdi. Ben ve oynayan diğer aktörler aynı kaynaklardan faydalandık. Benim geri dönüp daha iyi anlatmaya çalıştığım şeyler, içindeki karmaşa, drama, hengame ve çözülmemiş kişisel maceralar... Diğer iki aktör Dumblebore'un 100 yaşlarındaki halini oynadığı için bu hisleri anlatması gerekmedi...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER