Jim Carrey olmak bazen çok zor

O, Hollywood’un en başarılı komedyenlerinden. Aynı zamanda iyi bir müzisyen ve ressam. “The Truman Show”, “Dumb and Dumber”, “Liar Liar” gibi ikonik filmleriyle 3 milyar dolardan fazla gişe hasılatı yapan Jim Carrey, Los Angeles’ta Barbaros Tapan’ın sorularını yanıtladı. Son olarak Showtime’da yayınlanan drama-komedi dizisi “Kidding”te izlediğimiz ünlü komedyen, komedi yeteneğini babasından aldığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Jim Carrey olmak bazen çok zor

Jim Carrey olmak bazen çok zor - Resim : 1

Yaptığınız ilk taklidi hatırlıyor musunuz?

- Çocukken Dick Van Dyke ve Jerry Lewis’i taklit ederdim. Jerry Lewis tutkum bir başkaydı ama. “Carol Burnett Show”u da yapardım kendi kendime. O şova çıkmayı o kadar çok istiyordum ki, 10 yaşında oraya mektuplar yazmaya başladım. Kabul etmediler tabii. Vazgeçmedim, 120 kişinin taklidini yaptığımı söyledim. “Aklınıza gelecek her ismi taklit edebilirim” dedim.

Hollywood’da sistemi biliyorsun, her şey ajanslar ve menajerler üzerinden yürüyor. Bana sadece ajanslar üzerinden davet ettiklerini söylediler. Hiç önemi yoktu “hayır” demelerinin. Hollywood’dan açıklama içeren bir mektup gelmişti. Mektup elimde “Hollywood’dan mektup geldi” diye bağırarak sokaklarda koşmuştum. O mektubun anlamı, Hollywood ile aynı evrende olduğumuzdu. Oraya gitmem mümkündü, rüya değildi, çünkü mektup gelmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER